Халкидики 04.07 - 10.07 цени на ноќ
Coral Blue Beach Hotel 3* - Gerakini Sithonia    
Double Room -  95 € на ноќ за 2 лица со појадок и вечера
Bungalow -        110 € на ноќ за 2 лица со појадок и вечера / 2 деца до 12 г. БЕСПЛАТНО
Bungalow -        115 € на ноќ за 2 лица со појадок и вечера / 2 деца до 12 г. БЕСПЛАТНО
* хотел со сопствена плажа
* клима уред вклучено во цена
* интернет бесплатно на бар на плажа и рецепција
Potidea Golden Beach - Nea Potidea
Standard Room -        55 € на ноќ за 2 лица со појадок / 2 деца до 12 г. БЕСПЛАТНО
* хотел на 150 м од плажа
Polychrono Beach Hotеl 3* - Polihrono
Ground Floor room -   08.07 - 10.07 (2 ноќи) 90 €  за 2 лица со појадок / 2 деца до 12 г. БЕСПЛАТНО
Standard Room -  06.07 - 10.07 (4 ноќи) 230 €  за 2 лица со појадок / 2 деца до 12 г. БЕСПЛАТНО
* хотел на сама плажа
Hotel Maya Bay  - Kalithea
Standard room  -        60€ на ноќ за 2 лица  
1 во дете БЕСПЛАТНО, 2-ро дете 10 еур
* клима уред вклучено во цена
* интернет бесплатно на базен и бар
Vila Moustakas - Polihrono
Studio 1/3 - 60€ на ноќ за наем на соба
*  на 30 м од плажа
* клима уред вклучено во цена
ПРОМО ЦЕНИ ЗА 08.07 И 10.07
Тасос
Villa Argiri - Skala Potamia - Тасос Услуга 08.07  - 15.07 Villa Barbara - Skala Potamia - Тасос Услуга 08.07  - 15.07
Студио  259€ по лице со превоз Студио  269€ по лице со превоз
Цени за НАЕМ НА СОБА -15% Цени за НАЕМ НА СОБА -15%
Студио 1/2 409 € 348 € Студио 1/2 449 € 382 €
Студио 1/2 + 1 продадено Студио 1/2 +1 459 € 390 €
Студио 1/3 429 € 365 €
Студио 1/4 продадено
*** За цените со превоз има доплата од 20 еур по лице за траект
Халкидики
Coral Blue Beach Услуга 10.07  - 17.07 Villa Moustakas Полихроно Услуга 10.07  - 17.07
Double room -15% Студио 1/3 - цена за наем на соба -15%
цена по лице 465 € 395 € 2 возрасни 7 RO 429 € 365 €
2 возрасни 7 HB 930 € 791 € 2 воз. + 1 дете до 11,99 7 RO 429 € 365 €
2 воз. + 1 дете до 5,99 7 HB 930 € 791 € 2 воз. + 2 деца (0-17,99)(0-5,99) 7 RO 429 € 365 €
Bungalow 3 возрасни 7 RO 429 € 365 €
цена по лице 485 € 412 € 3 воз. + 1 дете до 5,99 7 RO 429 € 365 €
2 возрасни 7 HB 970 € 825 €
2 воз. + 1 дете до 11,99 7 HB 970 € 825 € Polychrono Beach Hotel Услуга 10.07  - 17.07
2 воз. + 2 деца до 11,99 7 HB 970 € 825 € Quadruple room ground floor -10%
Family Bunk Bed цена по лице 269 € 242 €
цена по лице 500 € 425 € 2 возрасни 7 BB 538 € 484 €
2 возрасни 7 HB 1,000 € 850 € 2 воз. + 1 дете до 11,99 7 BB 538 € 484 €
2 воз. + 1 дете до 11,99 7 HB 1,000 € 850 € 2 воз. + 2 деца до 11,99 7 BB 538 € 484 €
2 воз. + 2 деца до 11,99 7 HB 1,000 € 850 € 3 возрасни 7 BB 673 € 605 €
2 воз. + 3 деца до 11,99 7 HB 1,161 € 990 € 3 воз. + 1 dete do 11,99 7 BB 673 € 605 €
3 возрасни 7 HB 1,224 € 1,045 € 4 возрасни 7 BB 874 € 787 €
3 воз. + 1 дете до 11,99 7 HB 1,224 € 1,045 € 4 воз. + 1 дете до 5,99 7 BB 874 € 787 €
Triple room
Potidea Golden Beach Услуга 10.07  - 17.07 цена по лице 305 € 275 €
Anex I и Anex II -15% 2 возрасни 7 BB 610 € 549 €
цена по лице 279 € 237 € 2 воз. + 1 дете до 11,99 7 BB 610 € 549 €
2 возрасни 7 BB 558 € 474 € 2 воз. + 2 деца (0-11,99)(0-5,99) 7 BB 610 € 549 €
2 воз. + 1 дете до 11,99 7 BB 558 € 474 € 3 возрасни 7 BB 763 € 686 €
2 воз. + 2 деца до 11,99 7 BB 558 € 474 € 3 воз. + 1 dete do 5,99 7 BB 763 € 686 €
3 возрасни 7 BB 698 € 593 € Quadruple room
3 воз. + 1 dete do 5,99 7 BB 698 € 593 € цена по лице 329 € 296 €
2 возрасни 658 € 592 €
Hotel Maya Bay Калитеа Услуга 10.07  - 17.07 2 воз. + 1 дете до 11,99 7 BB 658 € 592 €
Standard room -15% 2 воз. + 2 деца до 11,99 7 BB 658 € 592 €
цена по лице 249 € 212 € 3 возрасни 7 BB 823 € 740 €
2 возрасни 7 RO 498 € 423 € 3 воз. + 1 dete do 5,99 7 BB 823 € 740 €
2 воз. + 1 дете до 11,99 7 RO 498 € 423 € 4 возрасни 7 BB 1,069 € 962 €
2 воз. + 2 деца до 11,99 7 RO 568 € 493 € 4 воз. + 1 дете до 5,99 7 BB 1,069 € 962 €
3 возрасни 7 RO 589 € 503 €
3 воз. + 1 dete до 5,99 7 RO 589 € 503 €
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

Нашиот билтен за е-пошта;
Нашиот билтен за е-пошта;
Пријавете се за да ги добивате сите наши промотивни понуди на маил
Маилинг Пошта

Содржина на маилинг листа

Име
Презиме
Маил
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

.