"Kористиме "колачиња" (cookies) за да обезбедиме најдобро корисничко искуство и функционалност на веб страната. Ако продолжите, ќе претпоставиме дека разбирате и прифаќате.​
Повеќе информации можете да добиете на следниот линк политика за колачиња
Прифаќам
  • Чартер Програми
  • Само хотел
  • Екскурзии
Патници 2
Возрасен/и
Дете
Години на прво дете
0 - 15 Ages
-
+
Години на второ дете
0 - 15 Ages
-
+
Години на трето дете
0 - 15 Ages
-
+
Години на четврто дете
0 - 15 Ages
-
+
Во ред
Додај соба
Патници 2
Возрасен/и
Дете
Години на прво дете
0 - 15 Ages
-
+
Години на второ дете
0 - 15 Ages
-
+
Години на трето дете
0 - 15 Ages
-
+
Години на четврто дете
0 - 15 Ages
-
+
Во ред
Патници 2
Возрасен/и
Дете
Години на прво дете
Години
-
+
Години на второ дете
Години
-
+
Години на второ дете
Години
-
+
Во ред
Концепт на тура Линк
Авионски и автобуски програми
Линкови од Концепти на Хотели
Авионски и автобуски програми
20.10 - 23.10.2023
Истанбул 23-ти Октомври
Погледнете ја Понудата
06.10 - 09.10.2023
Будимпешта со авион
Погледнете ја Понудата
РАБОТНО ВРЕМЕ
СТРУМИЦА
ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК: 09:00ч. - 19:00ч.
САБОТА: 
09:00ч. - 16:00ч.
034 345 212

СКОПЈЕ
ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК: 08:00ч. - 19:00ч.
САБОТА: 
09:00ч. - 15:00ч.
02 3229 922

Придружи се на нашиот Newsletter / За согласност и одјавување прочитајте во политика за приватност
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

our e-Mail Newsletter;
our e-Mail Newsletter;
Придружи се на нашиот Newsletter / За согласност и одјавување прочитајте во политика за приватност
Маилинг Пошта

Содржина на маилинг листа

Име
Презиме
Маил
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.