"Kористиме "колачиња" (cookies) за да обезбедиме најдобро корисничко искуство и функционалност на веб страната. Ако продолжите, ќе претпоставиме дека разбирате и прифаќате.​
Повеќе информации можете да добиете на следниот линк политика за колачиња
Прифаќам
Политика за колачиња

Што се колачиња?

Со цел постојано подобрување на искуството за користење на веб-страницата www.atlantisonline.mk, ние користиме колачиња. Колачињата се мали датотеки што прелистувачот ги поставува локално на корисничкиот диск на корисникот. Ние користиме колачиња за подобро разбирање како ја користите веб-страницата, за да го персонализираме ова искуство и да ја направиме следната посета попријатна.


Како ги користиме овие колачиња?

Анализа на ефикасноста и ефикасноста на страницата;
Колачиња за регистрација за добра функционалност на веб-страницата;
Поефикасна маркетинг комуникација. Ние не собираме лични информации за употреба од колачиња. Колачињата локално складираат информации на уредот на корисникот, а информациите што се користат при анализа, рекламен маркетинг и таргетирање се анонимни.

Да ги користиме колачињата, потребна ни е Ваша согласност. На почетната страница на интернет сајтот се наоѓа јасно известување за колачиња. Доколку продолжите да го користите сајтот откога сте го виделе тоа известување, заклучуваме дека се согласувате да ги користиме горе-опишаните колачиња.


Можете да одбиете колачиња!

Можете да одбиете употреба на колачиња со избирање соодветни поставки на вашиот прелистувач
Забележете дека ако го направите ова, можеби нема да можете да ја користите целосната функционалност на оваа страница.


Поставки за колачиња за Internet Explorer: детали овде
Поставки за колачиња во Firefox: детали тука
Поставки за колачиња за Chrome: детали тука
Поставки за колачиња за Safari: детали тука


Одрекување одговорност

Веб-страницата www.atlantisonline.mk е страница со информативна содржина. ДТУ Атлантис ДООЕЛ не презема никаква одговорност за точноста и прецизноста на овие информации.

Атлантис не гарантира на кој било начин, експлицитно или имплицитно, реалност, навременост и комплетност на податоците и информациите презентирани на веб-страницата.

Сите недоследности или грешки што можат да се појават во кое било време помеѓу содржината на веб-страницата и реалните информации не подразбираат никаква одговорност за ДТУ Атлантис ДООЕЛ.

Податоците и информациите достапни на јавноста на оваа веб-страница не претставуваат препораки, гаранции, совети или обврски на Атлантис.

ДТУ Атлантис не може да одговара за кое било лице / субјект за каква било штета што може да се случи, директно или индиректно, преку употреба на веб-страницата www.atlantisonline.mk или како резултат на каква било грешка или пропуст.

ДТУ Атлантис ДООЕЛ исто така, делува како агент за независни добавувачи како што се: авиокомпании, хотели, компании за изнајмување автомобили и други даватели на услуги за патувања.

ДТУ Атлантис ДООЕ не презема никаква одговорност за патничките производи и услуги што ги нудат добавувачите и не гарантира на кој било начин (експлицитно или имплицитно) за точноста или квалитетот на производите и услугите рефлектирани на оваа веб-страница.
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

Нашиот билтен за е-пошта;
Нашиот билтен за е-пошта;
Придружи се на нашиот Newsletter / За согласност и одјавување прочитајте во политика за приватност
Маилинг Пошта

Содржина на маилинг листа

Име
Презиме
Маил
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.