"Kористиме "колачиња" (cookies) за да обезбедиме најдобро корисничко искуство и функционалност на веб страната. Ако продолжите, ќе претпоставиме дека разбирате и прифаќате.​
Повеќе информации можете да добиете на следниот линк политика за колачиња
Прифаќам
Патници 2
Возрасен/и
Дете
Години на прво дете
0 - 15 Ages
-
+
Години на второ дете
0 - 15 Ages
-
+
Години на трето дете
0 - 15 Ages
-
+
Години на четврто дете
0 - 15 Ages
-
+
Во ред
Додај соба
Патници 2
Возрасен/и
Дете
Години на прво дете
0 - 15 Ages
-
+
Години на второ дете
0 - 15 Ages
-
+
Години на трето дете
0 - 15 Ages
-
+
Години на четврто дете
0 - 15 Ages
-
+
Во ред
Патници 2
Возрасен/и
Дете
Години на прво дете
Години
-
+
Години на второ дете
Години
-
+
Години на второ дете
Години
-
+
Во ред

Кипар Лето 2023

Standard Room - Bed and Breakfast
STUDIO INLAND VIEW TWIN - Half Board
Standard Room Inland View - Bed and Breakfast
SUPERIOR LAND VIEW - Bed and Breakfast
Standard Land View - Half Board
STANDARD GARDEN VIEW ROOM - Half Board
Standard Garden View - Half Board
Standard Land View - All Inclusive
Standard Room - Bed and Breakfast
DELUXE LAND VIEW ROOM - Bed and Breakfast
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW - Half Board
STANDARD TWIN ROOM SIDE SEA VIEW - Half Board
DELUXE ONE BED POOL VIEW - Half Board
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW - Half Board
Standard Room Inland View - Bed and Breakfast
SUPERIOR ROOM INLAND VIEW - All Inclusive
DELUXE ROOM INLAND VIEW - All Inclusive
DELUXE ROOM INLAND VIEW - All Inclusive
SUPERIOR ROOM INLAND VIEW - Bed and Breakfast
Deluxe Sea View - Half Board Premium
Superior Room - Bed and Breakfast
SUPERIOR ROOM INLAND VIEW - Bed and Breakfast
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

Нашиот билтен за е-пошта;
Нашиот билтен за е-пошта;
Придружи се на нашиот Newsletter / За согласност и одјавување прочитајте во политика за приватност
Маилинг Пошта

Содржина на маилинг листа

Име
Презиме
Маил
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.