Ние ке Ве контактираме.
Име и Презиме
Телефонски Број
Е-пошта
Време на Повик
Патници 2
Возрасен
Дете
Години на прво дете
0 - 15 Ages
-
+
Години на второ дете
0 - 15 Ages
-
+
Години на трето дете
0 - 15 Ages
-
+
Години на четврто дете
0 - 15 Ages
-
+
Во ред
Патници 2
Возрасен
Дете
Години на прво дете
Години
-
+
Години на второ дете
Години
-
+
Години на второ дете
Години
-
+
Во ред
Патници 2
Возрасен
Дете
Години на прво дете
Години
-
+
Години на второ дете
Години
-
+
Години на второ дете
Години
-
+
Во ред

Грција Сопствен Закуп 2021

Грција Сопствен Закуп 2021

 Овој аранжман е во организација на ДТУ АтлантиС ДООЕЛ и може да се користат COVID-19 ваучерите.

Хотелско Сместување   Апартманско Сместување

Официјално обавестување за влез во Грција

На 9 март 2021 г. грчкиот министер за туризам  најави започнување на летната сезона  на 14 мај  2021 г.

Можностите  за влез во земјата ке бидат три:

1. Сертификат за вакцина против COVID-19 (се издава по примањето  на втората доза од вакцината)

2. Сертификат за имање на антитела против  COVID-19

3. Негативен  PCR тест, направен до 72 часа пред патувањето

Покрај тоа , министерот изјавил  дека сите здравствени потреби, вклучително и хоспитализација, поврзани со Ковид-19, ќе бидат обезбедени од страна на државата без никаков трошок за туристите, исто како и минатата година.


Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

Нашиот билтен за е-пошта;
Нашиот билтен за е-пошта;
Пријавете се за да ги добивате сите наши промотивни понуди на маил
Маилинг Пошта

Содржина на маилинг листа

Име
Презиме
Маил
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

.