Мапа

VILLA LITICA 2 Опции за соба

Пребарувај цени за достапни соби!
Почнувајќи од..
Најниска Цена и Дата
  • Online Reservation
  • Галерија
  • Ценовник и информации за хотелот

VILLA LITICA 2 Слики и Видеа

Дополнителни информации
Термини Бр. Ноќевања Студио 1/3 Апартман 1/4

21.05.2022-28.05.2022

7 ноќевања

70 €

90 €

28.05.2022-04.06.2022

7 ноќевања

110 €

160 €

04.06.2022-11.06.2022

7 ноќевања

150 €

240 €

11.06.2022-18.06.2022

7 ноќевања

190 €

280 €

18.06.2022-25.06.2022

7 ноќевања

230 €

330 €

25.06.2022-02.07.2022

7 ноќевања

290 €

360 €

02.07.2022-09.07.2022

7 ноќевања

320 €

430 €

09.07.2022-16.07.2022

7 ноќевања

380 €

470 €

16.07.2022-23.07.2022

7 ноќевања

410 €

470 €

23.07.2022-30.07.2022

7 ноќевања

410 €

470 €

30.07.2022-06.08.2022

7 ноќевања

410 €

470 €

06.08.2022-13.08.2022

7 ноќевања

410 €

470 €

13.08.2022-20.08.2022

7 ноќевања

410 €

470 €

20.08.2022-27.08.2022

7 ноќевања

380 €

420 €

27.08.2022-03.09.2022

7 ноќевања

310 €

330 €

03.09.2022-10.09.2022

7 ноќевања

250 €

270 €

10.09.2022-17.09.2022

7 ноќевања

180 €

220 €

17.09.2022-24.09.2022

7 ноќевања

100 €

150 €

*Користењето на клима-уред, интернет е вклучено во цената.За хотелот:
Вила ,,LITCA-2''  е лоцирана во центарот на Неа Флогита, спроти хотел ''Corfu'', околу 50 метри. од плажа. Располага со четири-креветни апартмани и три-креветни студија со комплетно опремени кујни и тераси.
*Доплата за туристичка такса 0.5 еур на ден (се плаќа во вилата).
*Користењето на клима-уред, интернет е вклучено во цената .
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

Нашиот билтен за е-пошта;
Нашиот билтен за е-пошта;
Пријавете се за да ги добивате сите наши промотивни понуди на маил
Маилинг Пошта

Содржина на маилинг листа

Име
Презиме
Маил
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

.